IQ Weight Blocker - skuteczne odchudzanie Zobacz większe

IQ Weight Blocker - skuteczne odchudzanie

Nowy produkt

IQ Weight Blocker to rewolucyjny produkt, który w naturalny sposób blokuje przyjmowanie z jedzeniem nadmiernej ilości węglowodanów.

Więcej szczegółów

98,86 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

IQ Weight Blocker to nowy, rewolucyjny produkt, który w zupełnie naturalny sposób blokuje przyjmowanie z jedzeniem nadmiernej ilości węglowodanów, dzięki czemu nie odkładają się one w organizmie w postaci cząsteczek tkanki tłuszczowej. W ten sposób możecie zarządzać swoją wagą nie rezygnując przy tym z węglowodanów zawartych na przykład w: chlebie, ziemniakach, makaronie, pizzy, chipsach, słodyczach, hamburgerach itp.

W przeciwieństwie do innych blokerów węglowodanów IQ Weight Blocker ma właściwości wiążące tłuszcz i redukuje wpływ cukru na proces przemiany materii. Ta umiejętność powoduje, że IQ Weight Blocker jest bezkonkurencyjnym produktem! Ponieważ tam, gdzie inne produkty zawodzą, przemyślana receptura naszego produktu skutecznie działa, abyśmy mogli odżywiać się zdrowo nie rezygnując przy tym z przysmaków.

Ale dlaczego w ogóle należy uważać na ilość spożywanych węglowodanów – szczególnie  w czasie redukcji wagi? Coraz więcej badań naukowych wykazuje, że tyjemy nie tylko od tłuszczu, ale w dużej mierze także od spożywanych węglowodanów. W pierwszym momencie brzmi to trochę paranoicznie, ponieważ węglowodany są ważnymi dostarczycielami energii do mózgu i mięśni. Ale jedzone w nadmiarze lub ze złych źródeł niekorzystnie wpływają na sylwetkę.
 
Powód: węglowodany to nic innego jak cukier. Składają się one z uporządkowanych cząsteczek cukru, które dostarczają naszemu mózgowi i mięśniom energii. Organizm nie może ich jednak wykorzystać w bezpośredni sposób. Muszą one najpierw zostać rozłożone przez enzym alfa-amylazę w glukozę. Glukoza jest magazynowana w wątrobie i w mięśniach i  wykorzystywana gdy zaistnieje taka konieczność. Jednak miejsce magazynów jest ograniczone, kiedy zgromadzi się zbyt dużo glukozy, jest ona zamieniana w cząsteczki tkanki tłuszczowej.

To interesujące doniesienia naukowe, bowiem przez dziesięciolecia specjaliści do spraw żywienia radzili, aby spożywać możliwie mało tłuszczu i możliwie dużo węglowodanów. Skutkiem był „wysyp” produktów typu Light. Nie ważne czy salami, masło, mleko, wszystko miało oznaczenie „light“ i miało obniżoną zawartość tłuszczu. Mimo to ludzie w krajach wysokorozwiniętych tyli. Był to bodziec dla wielu dietetyków do zmiany sposobu myślenia i do badań. Z czasem udowodniono, że nie tylko tłuste jedzenie szkodzi sylwetce, ale także te bogate w węglowodany.

W obszernym skandynawskim badaniu stwierdzono bez wątpliwości, że ludzie, uważający na ilość spożywanych węglowodanów łatwiej utrzymują pożądaną wagę niż ci, którzy spożywają produkty niskotłuszczowe. Wiele sceptyków już przekonało się do nowej teorii. Właśnie dlatego nasz produkt IQ Weight Blocker jest tak skuteczny. To całkowicie naturalny suplement diety, który blokuje przyjmowanie przez organizm nadmiernej ilości węglowodanów i zapobiega przemienianiu ich w tłuszcz.
Rewolucyjna substancja, która to umożliwia to phaseolamina z ekstraktu z białej fasoli. Dzięki białej fasoli możemy zredukować działanie wielu szkodliwych czynników współczesnej cywilizacji. Na przykład przy przyjmowaniu zbyt dużych ilości węglowodanów. Dzięki tej substancji można w prostu sposób zarządzać swoją wagą.

Powód: phaseolamina blokuje enzym alfa-amylazę, który jest ważny dla rozkładu węglowodanów w glukozę. Ponieważ organizm może przyjmować glukozę tylko w rozłożonej postaci, jej nierozłożona postać jest wydalana jak błonnik.
 
IQ Weight Blocker zapobiega więc w dużej mierze przemianie węglowodanów w glukozę (cukier). Wystarczy połknąć jedną do dwóch kapsułek około 15 minut przed posiłkiem, a biała fasola i jej naturalny składnik phaseolamina zaopiekują się węglowodanami, które spożywacie.

Ale IQ Weight Blocker potrafi znacznie więcej i różni się tym od wielu podobnych produktów, dotychczas dostępnych na rynku. Blokuje on, obok węglowodanów, także cukier spożywany z jedzeniem.

Powód: receptura IQ Weight Blocker zawiera obok phaseloaminy z białej fasoli także naturalna substancję Garcinia.

Garcinia jest indyjską rośliną z rodziny dyniowatych, która zawiera specjalny kwas owocowy: hydroksykwas cytrynowy (HCA). HCA to naturalna substancja, która umożliwia przemianę nadmiernej ilości cukru w energię. Zazwyczaj nadmiar cukru zamieniany jest w tłuszcz i magazynowany. Poprzez zażywanie HCA magazynowanie tłuszczy będących produktami przemiany cukru jest ograniczone, dzięki temu pobudzany jest proces rozkładu tłuszczu. HCA to idealna substancja dla łasuchów, które nie potrafią oprzeć się słodkościom. Poza tym Garcinia ogranicza apetyt na słodkie potrawy.

IQ Weight Blocker ma więc znaczącą przewagę nad innymi produktami tego typu:
łączy w sobie substancje phaseolaminę i HCA, a więc blokery cukru i węglowodanów w oryginalnej, silnej recepturze. Dzięki temu IQ Weight Blocker blokuje nie tylko nadmierne węglowodany ale także nadmierny cukier spożywany z produktami różnego rodzaju!

Poprzez zawartość innych, naturalnych składników, jak kakao i szarłat IQ Weight Blocker jest jedynym w swoim rodzaju i bezkonkurencyjnym produktem. Kakao wiąże nadmierny tłuszcz i cukier a szarłat zaopatruje organizm w wiele substancji niezbędnych podczas diety. Szarłat zawiera na przykład więcej białka i minerałów niż tradycyjne zboża. Zawartość wapnia, magnezu, żelaza i cynku jest bardzo wysoka. Minerały odgrywają przy diecie redukującej wagę bardzo ważną rolę. Nasz produkt zawiera wysokie udziały składników w bardzo korzystnej kombinacji.

Dawkowanie:
Należy spożywać około 15 minut przed każdym głównym posiłkiem 1 kapsułkę, tj. od 2 do 3 kapsułek dziennie, popijając dużą ilością wody.

Zawartość:
180  kapsułek.

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

IQ Weight Blocker - skuteczne odchudzanie

IQ Weight Blocker - skuteczne odchudzanie

IQ Weight Blocker to rewolucyjny produkt, który w naturalny sposób blokuje przyjmowanie z jedzeniem nadmiernej ilości węglowodanów.